Κοντά στους κατοίκους του Χαϊδαρίου

Το Χαϊδάρι επισκέφτηκε το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, όπου αρχικά συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Δημήτρη Μαραβέλια. Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου μίλησε με θερμά λόγια για το πρόσωπο του κ. Σγουρού και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σγουρός περιόδευσε σε κεντρικούς δρόμους του Χαϊδαρίου και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Αμέσως μετά δήλωσε: «Η κυρία Ρένα Δούρου, με πρωτοφανή και γελοίο τρόπο προσπαθεί να αφαιρέσει από πάνω της την προβιά του συκοφάντη. Διατείνεται σε δηλώσεις της ότι η καταγγελία της για «διαπλεκόμενο Περιφερειάρχη» δεν αφορά διαφθορά, π.χ. οικονομική συναλλαγή, αλλά αφορά πολιτικές επιλογές. Δια της μαιευτικής μεθόδου που χρησιμοποίησα, περιέπεσε σε θλιβερές αντιφάσεις, που θυμίζουν σοφιστή στην αρχαία Αθήνα.

Συγκεκριμένα, εφόσον διαπλοκή σημαίνει επιλογή πολιτικών αποφάσεων, τότε και η ίδια είναι διαπλεκόμενη, καθώς διατείνεται ότι έχει πολιτικές επιλογές. Ερωτώ, με ποιόν διαπλεκόμενο μεγαλοεργολάβο θα μετακινήσει το Εργοστάσιο του Αποτεφρωτήρα σε άλλη θέση; Εκτός εάν νομίζει αφελώς ότι θα το φορτώσει σε νταλίκα. Οπότε είναι αφελής και δεν κάνει για Περιφερειάρχης».

Μοιραστείτε το !