Βραβείο στην Περιφέρεια για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής

Βραβείο στην Περιφέρεια για το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής

Μια σημαντική διάκριση, το βραβείο Silver Tourism Award, για τη διαφημιστική καμπάνια του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής, απέσπασαν η Περιφέρεια Αττικής και η McCann Athens, κατά την τελετή απονομής των βραβείων Tourism Awards 2014, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου, παρουσία εκπροσώπων εταιρειών και φορέων της Ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας.

Στόχος του «Ολοκληρωμένου Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Αττικής» είναι να εδραιώσει την Αττική στους top 10 city break προορισμούς, αναδεικνύοντας τις ποικίλες εναλλακτικές που προσφέρει στον επισκέπτη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η επικοινωνιακή καμπάνια της Περιφέρειας Αττικής υπογράφεται: «Region of Attica – Athens LIVE! The greatest live of your life!» και συνδυάζει τον αρχαίο και σύγχρονο πολιτισμό, την αρχιτεκτονική, τη γαστρονομία, το θέατρο, την πολυτέλεια, τον ήλιο και τη θάλασσα, συνέδρια, φυσική ομορφιά, ιστιοπλοΐα, μουσική και φυσικά τη μοναδική φιλοξενία που έχουν να επιδείξουν οι Αθηναίοι, ως γνήσιοι Έλληνες.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, η αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Άννα Παπαδημητρίου και στελέχη της εταιρείας McCann Athens.

Όπως είπε: «Αυτό το βραβείο ανταμείβει την προσπάθειά μας με μια θέση ανάμεσα στις βέλτιστες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού. Τα μηνύματα όσον αφορά στην τουριστική κίνηση και τις προκρατήσεις είναι ελπιδοφόρα. Η Αττική και τα νησιά της αποτελούν έναν μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό που αξίζει να ξαναμπεί στη λίστα των ελκυστικότερων city break προορισμών και αυτό ακριβώς επιτυγχάνουμε με το Πρόγραμμα αυτό».

Μοιραστείτε το !