Ο κλάδος των ταξί για τη συμβολή του Γ. Σγουρού

Μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού προς τον κλάδο των αυτοκινητιστών, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, τονίζοντας ιδιαίτερα τη συμβολή του Περιφερειάρχη Αττικής στη μεγάλη απεργιακή μάχη των οδηγών ταξί, το 2011.

Όπως τονίζει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, «Ο κλάδος των ταξί δεν υπήρξε ποτέ αχάριστος. Έχει μνήμη, αναγνωρίζει αξίες, εκτιμά τις έντιμες και ορθές πολιτικές θέσεις. Γι’ αυτό και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού ως Περιφερειάρχη Αττικής. Δεν ξεχνάμε ότι με δική του πρωτοβουλία, την οποία στήριξαν και ακολούθησαν όλοι οι Περιφερειάρχες της χώρας, ο κλάδος μας βγήκε δυνατός και αλώβητος από μια τεράστια απεργιακή μάχη».

Υπενθυμίζεται ότι στην απεργιακή κινητοποίηση του κλάδου το 2011, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός εξέφρασε τη στήριξή του στους οδηγούς ταξί και σε δήλωσή του (5 Αυγούστου 2011) είχε τονίσει: «Οι Περιφερειάρχες έλαβαν ομόφωνα την απόφαση να μην προχωρήσουν στην έκδοση καμίας άδειας ταξί, εάν δεν κατατεθεί ο νόμος που ετοιμάζει το υπουργείο Μεταφορών για την απελευθέρωση του επαγγέλματος με κανόνες. Διαβεβαιώνουμε, επίσης, τους ιδιοκτήτες ταξί ότι θα συμμετάσχουμε ουσιαστικά στη διαβούλευση για το νέο νόμο και ότι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν με αυτόν, θα σταθούμε στο πλευρό των ιδιοκτητών ταξί».

Μοιραστείτε το !