Τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Πατούλη για τη Φυλή συναγωνίζονται αυτά της κας Δούρου

Τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Πατούλη για τη Φυλή συναγωνίζονται αυτά της κας Δούρου

Με αφορμή τις αναλήθειες που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Πατούλη στα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων, ο Γιάννης Σγουρός έκανε την ακόλουθη δήλωση : 

Είναι τουλάχιστον φαιδρό ένας Δήμαρχος της Αττικής με πολυετή θητεία, που είχε την κατά νόμο αποκλειστική συνευθύνη με τους λοιπούς ΟΤΑ της Αττικής για τη διαχείριση των αποβλήτων του λεκανοπεδίου, να μας εγκαλεί επειδή δεν λύσαμε το πρόβλημα των απορριμμάτων σε μια θητεία μόλις 2 ετών (2012-2014). 

Ο κ. Πατούλης λησμονεί ότι η διαχείριση που έκαναν μέχρι το 2012 οι δήμοι, μας παρέδωσε έναν φορέα υπερχρεωμένο και σε λειτουργία τον μεγαλύτερο ΧΥΤΑ της Ευρώπης. 

Ο κ. Πατούλης λησμονεί ότι υπήρξε επί 12ετία Δήμαρχος στο Μαρούσι χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα για να λυθεί το φλέγον αυτό πρόβλημα, ούτε σε επίπεδο Αττικής, ούτε καν στο επίπεδο του Δήμου του. 

Ο κ. Πατούλης λησμονεί ότι όλα αυτά τα χρόνια φόρτωσε με περίπου 500.000 τόνους σκουπιδιών τους πολίτες της Δυτικής Αττικής, που παράχθηκαν από τον Δήμο του. 

Ας αφήσει λοιπόν στην άκρη τα ψεύδη και τις ανακρίβειες. 

Ας αφήσει και τα κροκοδείλια δάκρυα για τη Φυλή που συναγωνίζονται αυτά της κας Δούρου, κι ας κοιτάξει να διδαχθεί από τις δηλώσεις των πολιτικών του προϊσταμένων, του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της ΝΔ που κατέκριναν την κα Δούρου για τις εγκληματικές της επιλογές.

Μοιραστείτε το !