Συνάντηση Γ. Σγουρού με το ΕΒΕΑ – Δεσμεύτηκε για αύξηση της απορροφητικότητας από κοινοτικούς πόρους για το επιχειρείν που σήμερα είναι από 0-10% 	Επίσκεψη Γ. Σγουρού στη Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων

Συνάντηση Γ. Σγουρού με το ΕΒΕΑ – Δεσμεύτηκε για αύξηση της απορροφητικότητας από κοινοτικούς πόρους για το επιχειρείν που σήμερα είναι από 0-10% Επίσκεψη Γ. Σγουρού στη Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων

Επίσκεψη στο ΕΒΕΑ πραγματοποίησε ο Γιάννης Σγουρός που συνεχίζει με αμείωτη ένταση τον καθημερινό διάλογο και την επικοινωνία με τους πολίτες και φορείς της Αττικής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είχε συνάντηση τόσο με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο όσο και με το ΔΣ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των  επιχειρήσεων. Ο κ. Σγουρός υποσχέθηκε την ταχύτερη απορρόφηση των κοινοτικών προγραμμάτων για την επιχειρηματικότητα που σήμερα κυμαίνεται από 0-10%.

Νωρίτερα ο κ. Σγουρός είχε συνάντηση με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στην Ιερά Οδό, όπου συνομίλησε τόσο με τη Διεύθυνση όσο και με τους εκπροσώπους των Σωματείων Εργαζομένων του Δήμου. Τέλος επισκέφτηκε όλα τα Τμήματα Καθαριότητας (Αποκομιδής, Ανακύκλωσης, Κάδων κλπ) και συνομίλησε με τους εργαζομένους.

 

Μοιραστείτε το !