Στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα  ο Γ. Σγουρός

Στα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Σπάτα ο Γ. Σγουρός

Ένα ακόμη σπουδαίο έργο για την προστασία και υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και ξεκίνησε να κατασκευάζεται  κατά τη θητεία του Γ. Σγουρού (απόφαση ένταξης 9.7.2012) ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στους πολίτες της Ανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος που εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί. Το έργο είχε προϋπολογισμό  1.660.500,00 ευρώ και κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής 2007-2013.

Η Δομή περιλαμβάνει σύγχρονους και άρτια εξοπλισμένους χώρους, που καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των 54 ωφελουμένων. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τραπεζαρία, γυμναστήριο, ιατρεία, χώροι παραμονής και ανάπαυσης, καθώς και δημιουργικής απασχόλησης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γ. Σγουρός σημείωσε πως είναι σημαντικό οι κοινοτικοί πόροι να επιστρέφουν στους πολίτες με τη μορφή κοινωνικών έργων.  Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Σπάτων κ. Δ. Μάρκου για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξε να τον προσκαλέσει και αναλύοντας τον τρόπο που υλοποιήθηκε κ ολοκληρώθηκε το έργο, (το 50% στη θητεία του κ το άλλο μισό στη θητεία της κας Ρ. Δούρου) τόνισε ότι αποτελεί βάση για συνεργασία.

Μοιραστείτε το !