Σε Χαϊδάρι και Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Γ. Σγουρός

Σε Χαϊδάρι και Σισμανόγλειο Νοσοκομείο ο Γ. Σγουρός

Τις επισκέψεις του σε δημόσιους οργανισμούς και τις επαφές του με φορείς και πολίτες της Αττικής συνεχίζει ο Γ. Σγουρός στο πλαίσιο του καθημερινού διαλόγου και της ανοικτής επικοινωνίας για το αύριο της Αττικής.

Το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε το Δήμο Χαϊδαρίου όπου συνάντησε τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Σελέκο, τους Αντιδημάρχους και τους εργαζόμενους του Δήμου σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα. Στη συνέχεια περπάτησε με υποψηφίους του Δυτικού Τομέα στον πεζόδρομο της οδού Καραϊσκάκη, συνομιλώντας με πολίτες, εμπόρους και τοπικούς υποψηφίους.

Χθες ο Γ. Σγουρός βρέθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση και στελέχη του Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού Προσωπικού και με εκπροσώπους του Σωματείου των Εργαζομένων. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα τεχνικά προβλήματα του νοσοκομείου, τη μη λειτουργία διάφορων κλινικών (ΜΕΘ, ΜΑΦ και χειρουργεία) καθώς και  για την έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία του σωματείου, τα τακτικά και επείγοντα εξωτερικά ιατρεία, τη γραμματεία και το λογιστήριο νοσηλευτών.

Ο κ. Σγουρός αναφέρθηκε με τα πιο θερμά λόγια στις καθημερινές προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του νοσοκομείου, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες περίθαλψης των πολιτών, δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων και αντίξοων συνθηκών εργασίας.

Μοιραστείτε το !