Μία μέρα πριν την κάλπη η Ρ. Δούρου “θυμήθηκε” ότι έχει πρόγραμμα!

Μία μέρα πριν την κάλπη η Ρ. Δούρου “θυμήθηκε” ότι έχει πρόγραμμα!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση από την κ. Δούρου του σχεδίου δράσης για ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο στην Αττική, δήλωσε:

«Οκτώ ώρες πριν εκπνεύσει η προεκλογική εκστρατεία και μία μέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες της δεύτερης Κυριακής, η κ. Δούρου θυμήθηκε να ενημερώσει τους πολίτες της Αττικής ότι διαθέτει πρόγραμμα και σχέδιο – και μάλιστα ολοκληρωμένο!

Επί τέσσερις μήνες, ενώ είχε όλο το χρονικό περιθώριο να καταθέσει συγκεκριμένες, κοστολογημένες προτάσεις, δεν το έκανε.

Αντιθέτως αναλώθηκε σε προσωπικές ύβρεις, ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον μου. Ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται, εάν το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής ήταν διαφορετικό, δηλ. είχε εκλεγεί Περιφερειάρχης, πότε θα παρουσίαζε το πρόγραμμά της;

Επί του συγκεκριμένου που παρουσίασε, μόνο ένα σχόλιο: Όταν στηρίζεσαι σε δημοσιευμένες πηγές, καλό είναι με μία παραπομπή να αναφέρεις και την πηγή σου. Φυσικά, δεν το κάνουν οι λογοκλόποι.

Η ώρα όμως της κρίσης των πολιτών πλησιάζει.

Οι πολίτες της Αττικής θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή».

Μοιραστείτε το !