Πέντε αιτήματα στον Υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη

Πέντε αιτήματα στον Υπουργό ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτη

Τη μεταφορά του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας στην Περιφέρεια Αττικής, την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας για το ΚΕΛ Σπάτων-Αρτέμιδας, την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων για το ΚΕΛ Μαραθώνα, την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού σχεδιασμού και την προώθηση τροπολογίας για τη διάθεση 7,5 εκ. ευρώ στους κατοίκους του Θριασίου, ώστε να συνδεθούν οι κατοικίες στο δίκτυο αποχέτευσης, ζήτησε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

ypeka1Σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Υπουργό ΠΕΚΑ, ο Γιάννης Σγουρός τον ενημέρωσε αναλυτικά για το περιεχόμενο του προγράμματος του Συνδυασμού του «Αττική», σχετικά με τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτεύουσα της χώρας.

«Η Αττική έχει ανάγκη από έργα. Υποδομές που για δεκαετίες έμεναν στα χαρτιά από το Κεντρικό Κράτος, μπορέσαμε με σκληρή δουλειά και τις ξεκινήσαμε, σε μόλις δύο χρόνια από όταν αναλάβαμε με νόμο την αρμοδιότητα», τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Σγουρός και πρόσθεσε: «Όσοι έχουν ως βασική προεκλογική τους δέσμευση τον ‘επανασχεδιασμό’ παραπλανούν τους πολίτες και καταδικάζουν την Αττική σε μία ακόμη δεκαετία απραξίας. Τα χρήματα από το νέο ΕΣΠΑ δεν θα περιμένουν πότε θα καταλήξουν οι ‘συνιστώσες’ και οι ‘τάσεις’ για το κάθε έργο».

Δείτε το video από τη συνάντηση

Μοιραστείτε το !