Δήλωση Γ. Σγουρού για το Πεδίον του Άρεως

«Ο κ. Κουμουτσάκος την προηγούμενη εβδομάδα «ανακάλυψε» πως στην Αθήνα και στο Πεδίον του Άρεως υπάρχουν άστεγοι και ναρκομανείς.

Έσπευσε μάλιστα να κατηγορήσει την Περιφέρεια Αττικής ότι δεν αντιμετωπίζει το φαινόμενο, όταν θα έπρεπε να γνωρίζει πως αυτό το θλιβερό φαινόμενο είναι θέμα της Πολιτείας να το αντιμετωπίσει και δεν ενδείκνυται για προεκλογική εκμετάλλευση.

Σήμερα «ανακάλυψε» σκάνδαλο στην εκτέλεση του έργου ανάπλασης του Πεδίου του Άρεως, υιοθετώντας άκριτα μια καταγγελία προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τα επίσημα στοιχεία τον διαψεύδουν για μία ακόμα φορά. Το έργο με βάση τα επίσημα στοιχεία έχει εκτελεστεί σε ποσοστό 82{e17a9b61b549120beb46f5cbc80195929c5eb32cd62721f0957c37b13b33fb97} και απομένει ένα πολύ μικρό τμήμα για να ολοκληρωθεί πλήρως.

Η Περιφέρεια Αττικής, ενεργώντας με βάση τη νομοθεσία, κήρυξε έκπτωτο τον εργολάβο που είχε αναλάβει την εκτέλεση του έργου, επειδή δεν τηρούσε τους όρους της σύμβασης λόγω οικονομικών δυσχερειών και είναι στη διαδικασία δημοπράτησης του ανεκτέλεστου μέρους.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει απαντήσει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το θέμα.

Ο κ. Κουμουτσάκος, παρά την πολυδιαφημιζόμενη ευρωπαϊκή του εμπειρία, αγνοεί στοιχειωδώς τους κανόνες λειτουργίας των Ευρωπαϊκών Οργάνων και την υποχρέωσή τους να ζητάνε διευκρινίσεις για κάθε καταγγελία (βάσιμη ή αστήρικτη) που κάνει ο οποιοσδήποτε.

Προτιμά για τους δικούς του, κατανοητούς σε όλους, λόγους να υιοθετεί μια καταγγελία και να δυσφημεί την Περιφέρεια Αττικής (που υποτίθεται έρχεται να σώσει) αντί να περιμένει την επίσημη απάντηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από τις διευκρινίσεις που δόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής.
Κρίμα…»

Μοιραστείτε το !