“Φέραμε τον Τότη για να έρθει η ομάδα πρώτη”

“Φέραμε τον Τότη για να έρθει η ομάδα πρώτη”

Με το σύνθημα «Φέραμε τον Τότη για να έρθει η ομάδα πρώτη», οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Κώστας Ελευθεράκης και Γιώργος Δεληγιάννης συνόδευσαν τον συμπαίκτη τους Τότη Φυλακούρη στη συνάντησή τους με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

Ο Τότης Φυλακούρης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα με το συνδυασμό «Αττική – Γιάννης Σγουρός – Μόνο με έργο», άρχισε τον προεκλογικό του αγώνα μαζί με τους παλιούς συμπαίκτες του και τις ευχές του Γιάννη Σγουρού: «Μαζί θα τραβήξουμε την πορεία για τον αθλητισμό, γιατί ενώνει και δίνει στους πιτσιρικάδες τα ψυχικά εφόδια για να στέκονται στις σκληρές δοκιμασίες που περνάμε όλοι μαζί. Σας ευχαριστώ όλους που είστε μαζί μας εδώ».

Σε δήλωσή του, ο Τότης Φυλακούρης είπε: «Γνωρίζοντας και εγώ κάτι από τοπική αυτοδιοίκηση τόσα χρόνια στο Δήμο Γλυφάδας, δέχτηκα την πρόσκληση, για να συνεχίσουμε το έργο του Γιάννη Σγουρού την άλλη πενταετία. Ο αθλητισμός ζει, δεν έχει πεθάνει. Το σύνθημα αυτό ελπίζω να είναι καλό για όλους τους φίλους είτε κόκκινους είτε πράσινους. Θα συνεχίσουμε το έργο μας και θα φέρουμε την ομάδα του Σγουρού πρώτη».

Παρών στη συνάντηση ήταν ο επίσης υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών και παλαίμαχος διαιτητής Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Γιάννη Σγουρό «για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της νίκης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Αντωνιάδης δήλωσε: «Επειδή ο αθλητισμός είναι υπερκομματικός και ενώνει και δε χωρίζει, βρεθήκαμε εδώ γιατί έχουμε δύο ανθρώπους που είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού που όλος ο κόσμος ξέρει ότι είναι άνθρωπος του αθλητισμού, ανεξάρτητα από το κόμμα που υποστηρίζουμε. Έχουμε ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους ιδιαίτερα στον πολύπαθο χώρο του αθλητισμού».

Μέσα στο εύθυμο κλίμα της συνάντησης ο Γιάννης Σγουρός «απένειμε» στον Τότη Φυλακούρη το «Βραβείο του Καλύτερου Μπαλαδόρου», λέγοντάς του: «Είσαι πάντα έτοιμος και γεμάτος ενθουσιασμό για ένα ματσάκι. Συγκεντρωμένος, ήρεμος και ψύχραιμος. Και παρότι σπάνια στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα, εγώ θα σου δώσω το βραβείο του Καλύτερου Μπαλαδόρου. Εξάλλου για αυτό είναι οι φίλοι, παιχταρά μου. Αξίζεις το βάρος σου σε χρυσό».

Μοιραστείτε το !