Όσο ο Πατούλης ακολουθεί την πολιτική Δούρου εγκλωβίζεται σε αδιέξοδα

Όσο ο Πατούλης ακολουθεί την πολιτική Δούρου εγκλωβίζεται σε αδιέξοδα

Πολύ κακή αρχή κάνει στη θητεία του ο κ. Πατούλης αφού επιλέγει αντί του δρόμου της ειλικρίνειας, της σοβαρότητας και της στιβαρότητας που πρέπει να έχει η μεγαλύτερη περιφερειακή αρχή της χώρας, τον ολισθηρό δρόμο του ψεύδους.

Του θυμίζουμε επειδή η άγνοια των συμβούλων του τον παρασύρει σε ανακοινώσεις αυταπόδεικτα ψευδείς που τον εκθέτουν, ότι οι δήμοι ήταν αποκλειστικά αρμόδιοι για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέχρι το 2012. Η αιρετή Περιφέρεια ενεπλάκη με το άρθρο 211 του Καλλικράτη.

Πάει πολύ λοιπόν να πετά το μπαλάκι των ευθυνών δεξιά και αριστερά και να κάνει κηρύγματα για την ανακύκλωση απευθυνόμενος στον θεσμό των Νομαρχιών που δεν είχε σχέση με το αντικείμενο, ενώ ήταν ο ίδιος 12 χρόνια Δήμαρχος αποκλειστικά αρμόδιος για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των αποβλήτων.

Του θυμίζουμε ακόμη ότι εμείς μέσα σε 2 χρόνια εξυγιάναμε οικονομικά τον υπερχρεωμένο ΕΔΣΝΑ και με τη συναίνεση της Κβέρνησής του φτάσαμε την περίοδο 2012-2014 κοντά στη λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική, με τους διαγωνισμούς για την κατασκευή νέων μονάδων επεξεργασίας μέσω ΣΔΙΤ που ακύρωσε η κα Δούρου.

Ή μήπως διαφωνεί με τις δηλώσεις των κ. Μητσοτάκη και Χατζηδάκη για τα απορρίμματα;

Ας διαλέξει λοιπόν.

Διότι όσο ακολουθεί την πολιτική της προκατόχου του, τόσο θα εγκλωβίζεται σε αδιέξοδα.

Μοιραστείτε το !