Ο «ανένδοτος» που έγινε ανέκδοτο

Ο «ανένδοτος» που έγινε ανέκδοτο

Με αφορμή την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής για το θέμα της παραχώρησης σε ιδιώτη για τα επόμενα 3+3 χρόνια του Αποτεφρωτήρα Επικινδύνων Ιατρικών Αποβλήτων, ο Γιάννης Σγουρός έκανε την παρακάτω δήλωση :

«Όταν ο «ανένδοτος» για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων γίνεται ανέκδοτο.

Όταν οι δεσμεύσεις που δίνονταν προεκλογικά με τη σέσουλα για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής και την απομάκρυνση του Αποτεφρωτήρα Ιατρικών Αποβλήτων μετατρέπονται σε κουρελόχαρτα.

Τότε η ένδεια επιχειρημάτων οδηγεί σε θλιβερές ανακοινώσεις που βρίθουν εμπάθειας, σαν αυτές της έμμισθης αντιπροέδρου του ΕΔΣΝΑ.

Ο κατήφορος της Περιφερειακής Αρχής βέβαια, δεν μας προξενεί εντύπωση. Ο πανικός τους μπροστά στην αλήθεια που αποκαλύπτουμε είναι έκδηλος. Γι’ αυτό άλλωστε στις ανακοινώσεις τους δεν γίνεται ούτε λόγος για την ταμπακιέρα.

Είμαστε βέβαιοι ότι οι φαύλες επιθέσεις των «δορυφόρων» της κας Δούρου θα συνεχιστούν με την ίδια, εάν όχι περισσότερη ένταση.

Δεν είναι όμως ικανές να αποκρύψουν την πραγματικότητα, ούτε πολύ περισσότερο να γεφυρώσουν τη χαοτική απόσταση μεταξύ λόγων και έργων που τους διακρίνει».

 

Υ.Γ. Σημειώνεται ότι τα μέλη της προηγούμενης Εκτελεστικής Επιτροπής είχαν παραιτηθεί από κάθε αντιμισθία.

Υ.Γ. 2 Όταν καταλήξουν στο ακριβές νούμερο που θα είναι το κέρδος των πολιτών από τις νέες συμβάσεις που υπέγραψαν να μας το πουν και μας…

Μοιραστείτε το !