ΝΕΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ – ΣΥΝΟΛΙΚΑ 570.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

ΝΕΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ – ΣΥΝΟΛΙΚΑ 570.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!

Τον Ιανουάριο του 2021 η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να αντιδικήσει αντί να προσπαθήσει να έλθει σε συμβιβασμό με τους συμπολίτες μας, στις υποθέσεις των αγωγών που κατέθεσαν για τη πυρκαγιά στο Μάτι και την πλημμύρα στη Μάνδρα.

Έτσι ανάθεσε την εκπροσώπησή της σε δικηγόρο της προσωπικής επιλογής του κ. Πατούλη, έναντι του ποσού των 297.600 ευρώ.

Μια ανάθεση παράνομη, καθώς σύμφωνα με το Ελεγκτικό Συνέδριο στο οποίο προσφύγαμε, δεν προέκυπτε, με την αόριστη και γενικόλογη απόφαση αναθέσεως, η εμπειρία του εν λόγω δικηγόρου και η εξειδίκευσή του στα θέματα των αγωγών

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η Διοίκηση Πατούλη, με την υποστήριξη της κ. Δούρου, όπως και την προηγούμενη φορά, αποφάσισε και νέες αναθέσεις, αυτή τη φορά σε δικηγορική εταιρία καθηγητών, αντί του ποσού των 272.800 ευρώ.

Η Διοίκηση Πατούλη μοιράζει τα χρήματα  της Περιφέρειας σε δικηγορικές εταιρίες (φτάσαμε ήδη τα 570.000 ευρώ συνολικά!), όταν είναι να αντιδικήσει με τα θύματα των καταστροφών.

Οι αναθέσεις αυτές, προϊόν πολιτικής συμφωνίας Πατούλη με την πρώην περιφερειάρχη κ. Δούρου, μας βρίσκουν πλήρως αντίθετους.

Όχι μόνο γιατί τίθενται και πάλι ζητήματα νομιμότητας αλλά και διότι σηματοδοτούν την κατάντια της Περιφέρειας Αττικής, του μεγαλύτερου ΟΤΑ της χώρας, τον οποίο παραδώσαμε νοικοκυρεμένο και με αποθεματικά το 2014.

Η Δικαιοσύνη, αργά ή γρήγορα, θα ελέγξει τις ευθύνες του κ. Πατούλη και των συνοδοιπόρων του και οι πολίτες της Αττικής στις εκλογές του 2023 θα δώσουν τις απαντήσεις που πρέπει.

 

 

 

Μοιραστείτε το !