“Μέρα με τη μέρα η Δυτική Αττική κερδίζει το χαμένο έδαφος”

“Μέρα με τη μέρα η Δυτική Αττική κερδίζει το χαμένο έδαφος”

Έργα υποδομών και κοινωνικής αλληλεγγύης που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής στα Μέγαρα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Σταυρούλα Δήμου και το Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γιάννη Μαρινάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σγουρός επισκέφθηκε το υπό ανέγερση πρώτο δημοτικό γηροκομείο της πόλης, δυναμικότητας 42 κλινών και προϋπολογισμού 4,4 εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής, καθώς και το σπουδαίο αντιπλημμυρικό έργο στη θέση Κουλουριώτικο Μονοπάτι, μήκους 5 χλμ και προϋπολογισμού 6,5 εκ. ευρώ, με συγχρηματοδότηση από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και κοινοτικά κονδύλια. Ισχυρές βροχοπτώσεις στη συγκεκριμένη περιοχή είχαν ως αποτέλεσμα στο παρελθόν να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες.

«Η Περιφέρεια Αττικής, αξιοποιώντας στο έπακρο τους κοινοτικούς και ίδιους πόρους, υλοποιεί ένα τεράστιο πρόγραμμα έργων σε ολόκληρη την Αττική. Ιδιαίτερη έμφαση έχουμε δώσει στη Δυτική Αττική, που μέρα με τη μέρα κερδίζει το χαμένο έδαφος της κρατικής αδιαφορίας του παρελθόντος. Όσοι ασκούν κριτική καλό θα ήταν να δουν τα έργα που υλοποιούνται σε κάθε γωνιά με τα οποία η Αττική αλλάζει πρόσωπο», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Σγουρός.

Μοιραστείτε το !