Η δικηγόρος Ελένη Αζά Θεοδωρακοπούλου με τον Γ. Σγουρό

Η δικηγόρος Ελένη Αζά Θεοδωρακοπούλου με τον Γ. Σγουρό

Μία δυναμική υποψηφιότητα από τον χώρο της μάχιμης δικηγορίας συντάσσεται στο πλευρό του Γ. Σγουρού και της Παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική». Πρόκειται για την Ελένη Αζά-Θεοδωρακοπούλου που θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. 

Η Ελένη Αζά – Θεοδωρακοπούλου είναι δικηγόρος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ασκεί πολυετή μαχόμενη δικηγορία, με εξειδίκευση στο τομέα  των τηλεπικοινωνιών, στο διοικητικό, αστικό  και εμπορικό δίκαιο, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της σε νομικά και φυσικά πρόσωπα.

Όπως σημειώνει, η επιλογή της να συμπορευθεί με την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», ήταν συνειδητή και επιβεβλημένη, διότι ο Γ. Σγουρός έχει πολλαπλώς αποδείξει, αγνοώντας το  όποιο πολιτικό κόστος,  με γνώμονα μόνο το κοινωνικό συμφέρον, ότι μπορεί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα,  ασκώντας όχι μόνο χρηστή διοίκηση με οργάνωση και σχεδιασμό, αλλά  και  με αυτοπρόσωπη παρουσία στα κρίσιμα γεγονότα κάθε φορά που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Περιφέρεια Αττικής, από όποια θέση και αν την υπηρετούσε.

Ο Γ. Σγουρός την καλωσόρισε στην Παράταξή του και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά της.

Μοιραστείτε το !