Δωρεάν λαϊκή αγορά για ευπαθείς ομάδες στο Κορωπί

Δωρεάν λαϊκή αγορά για ευπαθείς ομάδες στο Κορωπί

Τη δωρεάν υπαίθρια λαϊκή αγορά που λειτούργησε σήμερα το πρωί στο Κορωπί με στόχο την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων και ευπαθών ομάδων, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

Στην αγορά διανεμήθηκαν δωρεάν οπωρολαχανικά, είδη παντοπωλείου και ψάρια, σε όσους είναι μακροχρόνια άνεργοι και διαθέτουν κάρτα ανεργίας, άποροι που διαθέτουν βιβλιάριο απορίας, καθώς και άλλες ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Ο Γιάννης Σγουρός περπάτησε στην αγορά, συνομίλησε με πολίτες και συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους, καθώς, όπως είπε: «για να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης χρειάζεται ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Να ανοίξουμε την αγκαλιά μας στον διπλανό μας όταν έχει ανάγκη. Εμείς ως περιφέρεια στηρίζουμε έμπρακτα τους παραγωγούς και στεκόμαστε δίπλα στα προβλήματά τους. Και εκείνοι με τη σημερινή τους πράξη αποδεικνύουν ότι έχουν αυξημένο το αίσθημα της αλληλεγγύης».

Την υπαίθρια αγορά διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας.

Δείτε στιγμιότυπα από την επίσκεψη του Γιάννη Σγουρού

Μοιραστείτε το !