Δήλωση Γ. Σγουρού για την εισαγγελική έρευνα σε βάρος της Περιφέρειας Αττικής για το Πεδίο του Άρεως

Δήλωση Γ. Σγουρού για την εισαγγελική έρευνα σε βάρος της Περιφέρειας Αττικής για το Πεδίο του Άρεως

Με αφορμή την εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε για το Πεδίο του Άρεως και την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής  για το θέμα, ο Γ. Σγουρός σημείωσε ότι :

«Για πολλοστή φορά κατά τη διάρκεια της θητείας της η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ελέγχεται από τους λειτουργούς της δικαιοσύνης για τα έργα και τις ημέρες της.

Δυστυχώς, αντί να προβληματιστεί που εμπλέκεται σε ακόμη μία δικογραφία, κοιτάζει πως θα δικαιολογηθεί για το χάλι που επικρατεί, ρίχνοντας το ανάθεμα μετά από 4 χρόνια θητείας στους «προηγούμενους» ή ακόμη και στους κατοίκους της περιοχής που ενδιαφέρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως.

Ξεχνά ότι για τις πράξεις και παραλείψεις της, την είχε εγκαλέσει ακόμη και ο ίδιος ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης της Περιφέρειας Αττικής ο οποίος σε ειδική έκθεσή του που κατετέθη στις 12 Ιουνίου 2017 έκανε λόγο ακόμη και για νομικές ευθύνες.

Είμαστε βέβαιοι ότι η δικαιοσύνη θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Τουλάχιστον αυτή τη φορά η κα Δούρου δεν μήνυσε τον εαυτό της όπως στην περίπτωση της Μάνδρας».

Μοιραστείτε το !