Ακόμη ένα ψέμα της Περιφερειακής Αρχής – Επιχείρησε να ιδιοποιηθεί την ολοκλήρωση της Ραλλείου

Ακόμη ένα ψέμα της Περιφερειακής Αρχής – Επιχείρησε να ιδιοποιηθεί την ολοκλήρωση της Ραλλείου

Η αγωνία της Περιφερειάρχη Αττικής να καλύψει την ανυπαρξία της και να παρουσιάσει έργο την οδηγεί σε διαρκή ολισθήματα.

Αυτή τη φορά επιχείρησε να ιδιοποιηθεί με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, την ολοκλήρωση ενός πολύ σπουδαίου έργου για την εκπαιδευτική κοινότητα του Πειραιά, της Ραλλείου Σχολής.

Η κατασκευή του νέου σχολικού συγκροτήματος που καρκινοβατούσε επί πολλά έτη λόγω αστοχιών της Κεντρικής Διοίκησης, εντάχθηκε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2007-2013 και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας «02 – Αειφόρος Ανάπτυξη και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής», με προϋπολογισμό 11.260.000 € τον Οκτώβριο του 2012, με πρωτοβουλία του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων.

Πρόκειται για ένα έργο που η Πολιτεία όφειλε να παράσχει στις μαθήτριες της ιστορικής Ραλλείου Σχολής, που ταλαιπωρούνταν για χρόνια περιφερόμενες σε μισθωμένα και ακατάλληλα εκπαιδευτικά κτίρια και που πλέον αποτελεί πραγματικότητα.

Η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αντί να αναλώνεται σε ψευδεπίγραφες ανακοινώσεις για την πατρότητα της «κορδέλας» των έργων, καλό θα ήταν να αφοσιωθεί στην παραγωγή έργου, όπου παρουσιάζει πρωτοφανή και αδικαιολόγητη υστέρηση.

Μοιραστείτε το !