Σούτος Χρήστος

Σούτος Χρήστος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι Δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του εξωτερικού. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος του Ελληνικού Εκπαιδευτηρίου «Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου» και απόφοιτος, με αριστείο, του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ.

Από το 2009 είναι ραδιοφωνικός  παραγωγός στο Nova Σπορ- fm, αρχικά με τον Δημήτρη Μαχαίρα. Από τον Ιανουάριο του 2012 σχολιάζουν μαζί την επικαιρότητα στην εκπομπή «Ας κρατήσουν οι χοροί», ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και τον Μάιο του 2013, αναλύει παρέα με τον Τσάρλυ και μέσα από την εκπομπή «Μιλάμε για μπάλα», όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα, παρέα με τον Ηρακλή Αντύπα, πάνε... «Την μπάλα στο τμήμα».

Αρθρογραφεί στις ιστοσελίδες: moschatotavros.gr, sport- fm.gr και blaugrana.gr ενώ στο παρελθόν άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην εφημερίδα «Ο Φίλαθλος».

Παράλληλα, έχει γράψει το βιβλίο «Δρόμοι του Ταύρου - Διάδρομοι γνώσης», το οποίο αναφέρεται στην ιστορία της πόλης του Ταύρου μέσα από την ονομασία των οδών της και έχει τιμηθεί με το Βραβείο Ιστορίας «Σοφοκλή Μαρκιανού».

Υπήρξε πρόεδρος –ένας από τους νεαρότερους στην ιστορία του Συλλόγου- του ερασιτέχνη Φωστήρα, κατά τη διετία 2003- 04. Από τότε διετέλεσε μέλος αρκετών διοικήσεων της ομάδας.