Πεχλιβανίδη Έλενα (Ελένη)

Πεχλιβανίδη Έλενα (Ελένη)

Κατοικεί και εργάζεται στον Ασπρόπυργο. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα Άνω Λιόσια και ακολούθησε σπουδές ως Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Προγραμματισμό Η/Υ και Χειριστής Εκτυπωτικών και Τυπογραφικών Μηχανημάτων, ενώ έχει αποκτήσει και δίπλωμα βρεφονηπιοκόμου.

Είναι υπεύθυνη για τη Δυτική Αττική στο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης και προσανατολισμού Master a.e. consulting & education στη διαχείριση επιδοτούμενων προγραμμάτων με σκοπό την ένταξη των ανέργων καταρτιζόμενων στην εργασία καθώς, στην ένταξη εταιριών σε επιδοτούμενα προγράμματα, στη διαχείριση τμημάτων αυτοχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και στις παροχές εκπαίδευσης και πιστοποίησης.

Το 2010 είχε αναλάβει με επιτυχία το συντονισμό και τον εκλογικό προγραμματισμό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), με πρωταρχικό στόχο την επιμέλεια και προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν στους ελεύθερους επαγγελματίες και μάχιμους Μηχανικούς όλων των χώρων.

Έχει ασχοληθεί με την προώθηση προϊόντων ένδυσης, υπόδησης, καλλυντικών και οπτικών, επώνυμων εταιριών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις προϊόντων.

Το 2002 αναδείχτηκε αναπληρωματική Miss Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό World Miss University στην Κορέα όπου και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο.

Έχει συμμετάσχει ως παρουσιάστρια μόδας στον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή «Άρωμα Γυναίκας» στο Κανάλι 10 με τη Σοφία Βόσσου και στην εκπομπή «Full Extra» στο Κανάλι EXTRA, με την Εύη Χειλά.

Επίσης, έχει εργαστεί ως εκφωνήτρια στο ραδιόφωνο, ενώ έχει συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση «Ο Ματωμένος γάμος» και στην κινηματογραφική ταινία «Εικόνα σου είμαι».

Μιλάει Αγγλικά, Ρωσικά και Ιταλικά και έχει φοιτήσει στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων για 7 χρόνια.